Badkamermeubelset 3-delig Anneliese | ML-Design

24%
korting

Badkamermeubelset 3-delig Anneliese | ML-Design

€ 537,32 € 413,32
Ontvang prijs alert
welkom in de luxe van je nieuwe badkamer! dompel jezelf onder in een wereld van comfort en eigentijds design met onze exclusieve badkamermeubelset. met trots presenteren we een ensemble dat niet alleen functioneel is, maar ook je persoonlijke oase van ontspanning transformeert. het stralende middelpunt van deze set is de spiegel met led-verlichting en geintegreerd touchpaneel. met een lichte aanraking van je vinger komt de ruimte tot leven en omlijst het licht niet alleen je spiegelbeeld, maar ook de moderne elegantie van je badkamer. de geintegreerde aan/uit-schakelaar maakt de bediening moeiteloos - een vleugje innovatie dat van je ochtend- en avondroutine een ongeevenaarde ervaring maakt. het badmeubel, dat de wastafel kunstig omringt, is niet alleen een opbergruimte, maar ook een statement. met twee royale lades biedt het genoeg ruimte voor je verzorgingsproducten terwijl het oppervlak schoon en netjes blijft. de strakke lijnen en hoogwaardige afwerking geven je badkamer een eigentijds tintje dat naadloos past in elk modern woonconcept. de harmonieuze combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt deze badkamermeubelset tot een investering in je dagelijks welzijn. elke blik in de spiegel wordt een moment van zelfverwennerij en elke greep in de lades wordt een daad van puur comfort. ontdek het plezier van een badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook je persoonlijkheid weerspiegelt. bestel nu onze badkamermeubelset en ervaar hoe je dagelijkse verzorgingsritueel een luxueus genot wordt. omdat je het beste verdient - en dat begint met je badkamer. over het merk: de moderne meubels van ml-design zijn ideaal als functionele aanvulling op je vorige inrichting. smaken verschillen - de moderne tijd evolueert voortdurend. moderne meubels passen qua stijl uitstekend bij nieuwbouw of pas gerenoveerde appartementen en huizen. zelfs als modern meubilair in moderne appartementen past, betekent dat niet dat een oud gebouw niet kan worden opgewaardeerd met modern meubilair. ml-design biedt u een grote keuze aan kasten, planken en dressoirs. maar ook accessoires zoals lampen en decoratieve objecten zoals zeggelantaarns. de meubels zijn meestal verkrijgbaar in witte en zwarte tinten, omdat deze kleuren het beste recht doen aan de moderne stijl. de keerzijde van ml design is de variatie in producten. ml-design biedt u niet alleen meubels, maar ook sanitaire producten, wpc-hekken voor uw tuin of zelfs moderne elektrische grills die u niet het verschil maken met houtskool. ml-design biedt u een verscheidenheid aan seizoensartikelen. tijdens het warme seizoen, tuinartikelen of ventilatoren. elke klant vindt bij de artikelen van ml-design wat hij zoekt. de producten zijn allemaal van zeer hoge kwaliteit en toch verkrijgbaar voor een eerlijke prijs. elk product wordt door onze vakmensen gecontroleerd op functionaliteit en kwaliteit om een ​​hoge klanttevredenheid te garanderen. wij wensen u veel plezier bij het winkelen voor de artikelen van ml-design.
Bestel in webshop

Eigenschappen:

Kleur
Wit
Afmetingen
lengte 61 cm x breedte 46.5 cm x hoogte 53.5 cm
EAN
4064649185166
Bezorginformatie
3 tot 5 werkdagen

Bekijk meer informatieMeer informatie
NADUVI

NADUVI

naduvi.nl

Ruim 200 interieurmerken en een breed assortiment aan producten mét hoge kortingen: wij mogen ons met trots de grootste online interieur outlet van Nederland noemen!

Bekijk ook

18%
korting

Crosswater Mada badmeubelset - 70x36.7x61cm - wastafel - zonder kraangat - met open frame - zacht klei SW928168 SW927933 SW928276

crosswater mada badmeubelset - 70x36.7x61cm - wastafel - zonder kraangat - met open frame - zacht k...

€ 1.493,91 € 1.234,64
14%
korting

Crosswater Mada badmeubelset - 70x36.7x61cm - wastafel - kraangat - open frame - wit mat SW928088 SW927908 SW955758

crosswater mada badmeubelset - 70x36.7x61cm - wastafel - kraangat - open frame - wit mat sw928088 s...

€ 1.433,91 € 1.234,64