Zzzoo Airgosafe Panter ledikant matras incl topper - 60x120cm

Zzzoo Airgosafe Panter ledikant matras incl topper - 60x120cm

€ 149,95
Ontvang prijs alert
dit zzzoo panter matras vormt samen met de zzzoo topper een supercombinatie! het beschikt over een afneembare tencel hoes, gemaakt van een duurzame natuurlijke en milieuvriendelijke vezel. door het gebruik van een matrastopper met 3d-structuur kan je kindje veilig in een gezond en hygienische slaapomgeving slapen. de topper is ventilerend en uniek in de markt door de samenstelling. de topper gaat warmtestuwing tegen en zorgt er tegelijkertijd voor dat je kindje het niet koud krijgt. ook is het voorzien van een waterdichte beschermlaag. voor een optimale werking van de airgosafe technologie: combineer met een zzzoo hoeslaken (niet inbegrepen). de topper en tencel tijk van het matrasje zijn afneembaar en wasbaar op 60 graden. afmetingen: 60 x 120 cm en (ongeveer) 12,5 cm dik. dit matras is ook beschikbaar in de maat 70x140 cm (alleen in onze winkels).
Bestel in webshop

Eigenschappen:

Kleur
Groen
Merk
Zzzoo
EAN
5420037813001
Bezorginformatie
2

Bekijk meer informatieMeer informatie
Prénatal

Prénatal

prenatal.nl

Bij Prénatal vind je alles wat je nodig hebt voor jou en je kindje! Tegen de beste prijs, service, advies en 24/7 bereikbaar. Prénatal maakt je (aanstaande) ouderschap en het winkelen leuker, comfortabeler en makkelijker. Prénatal is er altijd voor jou.

Bekijk ook

Yumeko Kindermatras natuurlatex 60x120 Kern: 100% natuurlatex Tijk: 100% biologisch katoen, gewatteerd met 100% biologische scheerwol

De schone eco kindermatrassen van Yumeko VEILIG, SCHOON EN NATUURLIJK SLAPEN Yumeko introduceert ...

Prénatal binnenvering ledikant matras 60x120cm

Prenatal binnenveringsmatras heeft een kern van bonnelveren en polyether. Hierdoor heeft het matras...

Zzzoo beer matras - 60x120cm

dit beer matrasje van zzzoo is een stevig matras waar je kindje lekker op zal slapen. het matras is...