Regendoucheset Hotbath Get Together Chap opbouw thermostatisch Geborsteld Nikkel

18%
korting

Regendoucheset Hotbath Get Together Chap opbouw thermostatisch Geborsteld Nikkel

€ 1.554,85 € 1.285
Ontvang prijs alert
regendoucheset hotbath get together chap opbouw thermostatisch geborsteld nikkel deze regendoucheset staat bekend om zijn karakteristieke kruisgrepen die ontwikkeld zijn in stijl van de gehele hotbath chap serie. de kruisgrepen maken de regendoucheset hotbath get together chap opbouw thermostatisch geborsteld nikkel af in combinatie met de mooie rondingen die terugkomen in de hoofddouche en de stang handdouche. de handdouche heeft 3 standen en is geen doorsnee handdouche met een ronde kop maar dit design laat het water uit de kleine gaatjes uit de stang zelf komen. de hoofddouche heeft een diameter van 20 centimeter die er voor zorgt dat u van schouder tot schouder onder de stralen komt en is in hoogte te verstellen. heerlijk om u zich even terug trekken onder deze karakteristieke regendoucheset. shower power system (sps): minimale waterhoeveelheid nodig sps staat voor een gepatenteerde cartridge membraan systeem dat er voor zorgt dat deze hoofddouche vanaf cw3 ketel systemen comfortabel werken ecoair system de hoofddouches van hotbath zijn uitgerust met het ecoair system. door een vernauwing in het kniegewricht ontstaat er een venturi effect. het passerende water ondergaat daardoor een snelheidsverhoging en er ontstaat op die plek een drukverlaging waardoor lucht aangezogen en gemend wordt met het water. hierdoor zal u fors besparen op water maar geen comfortverlies ondervinden. deze regendouche set bestaat uit een handdouche met doucheslang en handdouchehouder en een hoofddouche met stortdouchestang en heeft een aansluiting van 1/2". u krijgt 5 jaar garantie.
Bestel in webshop

Eigenschappen:

Kleur
Grijs Wit Zilver
Merk
Hotbath
EAN
8720143163852
Bezorginformatie
6 dagen

Bekijk meer informatieMeer informatie
Tegeldepot

Tegeldepot

tegeldepot.nl

Bij Tegeldepot vindt u een ruim assortiment sanitair en accessoires voor een scherpe prijs. Dankzij ons brede aanbod bent u bij ons altijd aan het juiste adres, ongeacht uw smaak, budget of de grootte van uw badkamer of toilet.

Bekijk ook

18%
korting

Regendoucheset Inbouw Brauer Gunmetal Carving Thermostatisch 30cm met Wandarm, Glijstang en Handdouche 3-Standen Losse Stopkranen Geborsteld Gunmetal

Regendoucheset Inbouw Brauer Gunmetal Carving Thermostatisch 30cm met Wandarm, Glijstang en Handdou...

€ 1.764,79 € 1.458,50
18%
korting

Regendoucheset Opbouw Brauer Copper Carving 20 cm Thermostatisch met Handdouche 3-Standen Geborsteld Koper

Regendoucheset Opbouw Brauer Copper Carving 20 cm Thermostatisch met Handdouche 3-Standen Geborstel...

€ 1.210,12 € 1.000,10
29%
korting

Regendoucheset Grohe Euphoria SmartControl System Cube 31 cm met Glijstang en Handdouche Supersteel

Regendoucheset Grohe Euphoria SmartControl System Cube 31 cm met Glijstang en Handdouche Supersteel...

€ 2.376,60 € 1.694,15
57%
korting

GROHE Euphoria XXL Regendoucheset Opbouw - hoofddouche 31cm - handdouche rond - graphite 26075A00

grohe euphoria xxl douchesysteem met douchekraan thermostatisch met rainshower cosmo 310 hoofddouch...

€ 1.905,44 € 821,51