Eetkamerstoel Kimi | NADUVI Collection

21%
korting

Eetkamerstoel Kimi | NADUVI Collection

€ 149 € 119
Ontvang prijs alert
ben je op zoek naar een beproefd recept voor een sprookjesachtige eetkamer? de meubelcollectie zal je ongetwijfeld bekoren! de eetkamerstoel bewijst dat minder meer is! rekening houdend met de mooiste trends van dit moment zijn deze unieke meubelen tot stand gekomen, waardoor wij een werkelijk uniek en subtiel voorstel kregen. het model past perfect in elk modern interieur - van rustig scandinavisch, via natuurlijk ecologisch tot de ingewikkelde art deco-stijl - waardoor u de mogelijkheid krijgt om de compositie van uw dromen tevoorschijn te toveren! het eerste wat hier opvalt is de unieke rugleuning. dit element lijkt op de staart van een dolfijn die uit het water steekt, waardoor het een visueel aantrekkelijke decoratie is. tegelijkertijd biedt dit onderdeel u het juiste comfort: het omhelst zachtjes uw rug en helpt u tijdens het zitten de juiste houding te behouden. zo voorkom je onaangename klachten als pijn en spierstijfheid, waardoor je langer kunt genieten van het gezelschap van je dierbaren en van de gezamenlijke maaltijden. het geheel wordt aangevuld door een zachte, gestoffeerde zitting. over het merk: de naduvi collection is in 2022 in het leven geroepen om onze passie voor interieurstyling en de laatste woontrends in te zetten bij het creeren van onze droom collectie. ons team struint stad en land af op zoek naar de mooiste spullen, om ervoor te zorgen dat we jouw interieur wensen kunnen vervullen. we richten ons op het creeren van een divers assortiment met hoogwaardige producten waaronder tafels, banken, stoelen en vloerkleden, die naast stijlvol ook betaalbaar en duurzaam zijn. doordat ons team continu werkt aan het perfectioneren van de collectie, weet je zeker dat de producten van naduvi collection van hoge kwaliteit zijn en dat je nog lange tijd kan genieten van jouw unieke stijl.
Bestel in webshop

Eigenschappen:

Kleur
Bruin - Beige
Afmetingen
breedte 49.5 cm x diepte 53.5 cm x hoogte 80.5 cm
EAN
5903025978864
Bezorginformatie
40 tot 50 werkdagen

Bekijk meer informatieMeer informatie
NADUVI

NADUVI

naduvi.nl

Ruim 200 interieurmerken en een breed assortiment aan producten mét hoge kortingen: wij mogen ons met trots de grootste online interieur outlet van Nederland noemen!

Bekijk ook

Fritz Hansen Ant Stoel Gelakt, Drie Poten - Lavender Blue/Chrome

Fritz Hansen Ant Stoel Gekleurd Essen, Drie Poten - Lavender Blue/Chrome...

Goossens Excellent Eetkamerstoel Binn Leer groen leer graden draaibaar met return functie met armleuning, stijlvol landelijk

Breng gezelligheid in huis met eetkamerstoel Binn. Door de knusse uitstraling dragen deze stoelen b...

Houe Falk Stoel Met Draaibaar Onderstel Gestoffeerd Dark Grey

houe falk stoel met draaibaar onderstel gestoffeerd dark grey.een design stoel dat behoort tot de f...

50%
korting

&tradition Elefy JH28 Stoel Met Zwart Stalen Onderstel Zwart

&tradition elefy jh28 stoel met zwart stalen onderstel zwart.een design stoel dat behoort tot de el...